Montmartre Markten weer terug in het centrum van de historische hanzestad Doesburg.

Voor het 6e jaar worden er weer 6 mooie en sfeervolle Montmartre markten in het centrum van de Hanzestad Doesburg georganiseerd. Na de gedwongen Corona verhuizing vorig jaar naar LOC17 keren de Montmartre markten weer terug in het centrum van de Hanzestad. Het Montmartre seizoen start op zondag 24 april. De markten zijn gesitueerd in en rond de Roggestraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer. Op de markten vind je leuke kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek met Pierre et Gerdy ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga lekker op een sfeervol terras zitten…. oftewel JOIE DE VIVRE in Doesburg op de zondagen.

De markten worden georganiseerd op:

  • zondag 24 april 2022
  • zondag 29 mei 2022
  • zondag 26 juni 2022
  • zondag 31 juli 2022
  • zondag 28 augustus 2022
  • zondag 30 oktober 2022

De markten worden georganiseerd van 10.00 – 17.00 uur en de toegang is gratis.