Montmartre Markten Doesburg in 2020 – geannuleerd

Voor het 5e seizoen organiseren wij weer prachtige Montmarte markten in de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Let op: 15 november op nieuwe locatie LOC17 aan de Turfhaven in Doesburg is geannuleerd. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten …. oftewel JOIE DE VIVRE op de volgende data:

Zondag 26 april geannuleerd
Zondag 31 mei geannuleerd
Zondag 28 juni geannuleerd
Zondag 26 juli geannuleerd
Zondag 30 augustus geannuleerd
Zondag 27 september verplaatst
Zondag 4 oktober (LOC17 aan de Turfhaven) geannuleerd
Zondag 15 november (Montmartre Markt Turfhaven) geannuleerd

De markten worden georganiseerd tussen 10.00 – 17.00 uur. Winter Montmartre van 11.00 – 16.30 uur.

De toegang is gratis.