ZONDAG 2 AUGUSTUS 2020 KASTEEL & BROCANTE FAIR OP LANDGOED MIDDACHTEN IN DE STEEG.

In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg(Gld) organiseren wij op zondag 2 augustus een sfeervolle Kasteelfair. De editie van 2019 was een groot succes. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 50 /60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze fair is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, live style artikelen, vintage.

Tijdens de markt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. In de tuinen worden deze dag extra activiteiten georganiseerd rondom de kruidentuin. Vrijwilligers van Middachten zijn aanwezig om toelichting te geven op de 90 verschillende soorten kruiden en laten de bezoekers o.a. proeven, voelen en ruiken.

Tuinen geopend van 10.30 – 16.30 uur, voor liefhebbers is er een tuinrondleiding om 13.30 uur.
Kasteelrondleidingen worden gegeven om 12.30, 13.30 en 15.00 uur.
Entree: Kasteel & Brocantefair gratis. Tuinen 6,00 euro p.p. Kasteel en tuinen 12,00 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot kasteel en tuinen.
Parkeren: op de kasteelweide, te bereiken via de oprijlaan van het kasteel. Deze is gemarkeerd door rood witte palen. Parkeergeld: 2,00 euro per auto.