Zeven Montmartre Markten Doesburg in 2020

Voor het 5e seizoen organiseren wij weer 7 prachtige Montmarte markten in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd,De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten …. oftewel JOIE DE VIVRE op de volgende data:

• Zondag 26 april
• Zondag 31 mei
• Zondag 28 juni
• Zondag 26 juli
• Zondag 30 augustus
• Zondag 27 september
• Zondag 15 november (Winter Montmartre Markt)

De markten worden georganiseerd tussen 10.00 – 17.00 uur. Winter Montmartre van 11.00 – 16.30 uur. De toegang is gratis.

Volg ons ook op facebook.