10e Hanze Boeken – en Kunstmarkt op zondag 3 mei tijdens de Culturele Zondag in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg.

Op zondag 3 mei a.s. tussen 10.00 – 17.00 uur, tijdens de Culturele Zondag in Doesburg, organiseren wij weer voor de 10e keer een Hanze Boeken- en Kunstmarkt in het mooie historische centrum van de Hanzestad Doesburg. Dit jaar wordt de markt ook weer gehouden in de Roggestraat, de Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat. Deze sfeervolle locatie met de prachtige oude panden en met heerlijke terrassen is het perfecte decor voor de markt. Er zijn tientallen stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquarische collecties. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod. Toegang gratis. Kijk voor meer informatie over de Culturele Zondag in Doesburg op www.culturelezondag.nl