ZONDAG 16 AUGUSTUS: MONTMARTRE MARKT OP LANDGOED SINGRAVEN BIJ DENEKAMP

Op zondag 16 augustus a.s. van 10.00 tot 17.00 uur organiseren wij voor de 3e keer een sfeervolle Montmartre markt op het prachtige Landgoed Singraven bij Denekamp. Op deze markt kramen met Frans gerelateerde producten, boeken, kunst, antiek en brocante.  Singraven is het perfecte decor voor deze sfeervolle markt. Natuurlijk ontbreekt de Franse Musette muziek niet. Vorig jaar werd het evenement bezocht door 7000 bezoekers. Daarnaast zijn er meer nevenactiviteiten zoals openstelling van Huis Singraven.

.

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Kijk voor locatie op www.singraven.nl