ZONDAG 12 JULI 2020 6e  BOEKEN EN KUNSTMARKT OP LANDGOED MIDDACHTEN IN DE STEEG

Voor de zesde keer, een Boeken- en Kunstmarkt in het sfeervolle parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg. De vijf vorige edities waren een groot succes.

Op zondag 12 juli tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de  markt geopend en  zullen ongeveer  50 – 60 standhouders hun waar aanprijzen. Zij verkopen hoogwaardige  tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. De markt is voor iedereen gratis toegangkelijk.

Tijdens de boeken en kunstmarkt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. Een rondleiding door het kasteel is op deze dag extra bijzonder. De bibliotheek op de bovenverdieping gaat namelijk open. Normaliter is deze ruimte niet te bezichtigen.
In de tuinen kunt u genieten van een openluchtconcert, georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ.

Kijk voor het volledige programma op www.middachten.nl