DE 23e ZUTPHENSE BOEKENMARKT 31 JULI 2022 VAN 10.00 – 17.00 UUR

Zondag 31 JULI  a.s. vindt alweer voor de 23ste maal DE ZUTPHENSE BOEKENMARKT plaats met ca. 65 kramen van professionele boekhandelaren UIT HEEL NEDERLAND. De locatie van de markt is de GROENMARKT  E.O. in het historisch centrum van de Hanzestad Zutphen. De markt is overzichtelijk en (gratis) toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.

De boekenmarkt kenmerkt zich door professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz. Er is een gevarieerd aanbod aan poëzie, literatuur, topografie, esoterie, filosofie, romans, theater, film en muziek. Kwaliteit, verscheidenheid en een goede sfeer, daar gaat het om.

Op zondag 31 juli is tevens koopzondag in Zutphen van 12.00 – 17.00.uur.