DE 22e ZUTPHENSE BOEKENMARKT 26 JULI 2020 VAN 10.00 – 17.00 UUR

Zondag 26 juli vindt alweer voor de 22ste maal DE ZUTPHENSE BOEKENMARKT plaats met 65 kramen van professionele boekhandelaren. De locatie van de markt is GROENMARKT plus een stukje Marspoortstraat in Zutphen. De markt is overzichtelijk en (gratis) toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.De boekenmarkt kenmerkt zich door  professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz. én literaire T-shirts. Er is ook aanbod aan poëzie, theater, film en  muziek. Kwaliteit, verscheidenheid en een goede sfeer, daar gaat het om. De markt is geslaagd als de bezoekers het naar hun zin hebben. Op zondag 26 juli is tevens koopzondag in Zutphen van 12.00 – 17.00.uur.