WINTER MONTMARTE MARKT DOESBURG OP ZONDAG 15 NOVEMBER 2020

Zondag 15 november a.s. van 11.00 – 16.30 uur wordt er in Doesburg een speciale Winter Montmartre markt georganiseerd. De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd, De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE zondag 25 juni Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE zondag 25 juniDe Franse musette ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol winter terras zitten bij het vuur en verwarm je  De Montmartre markt is op zondag 15 november van 11.00 – 16.30 uur.