Zondag 11 augustus montmartre op Landgoed Singraven bij Denekamp

Op zondag 11 augustus a.s. van10.00 – 17.00 uur organiseren wij voor de 2e keer  op het prachtige Landgoed Singraven bij Denekamp ‘Montmartre op Singraven’. Op deze markt kramen met Frans gerelateerde producten, boeken, kunst, antiek en brocante. Singraven is het perfecte decor voor deze sfeervolle markt. Vorig jaar werd het evenement bezocht door 7000 bezoekers. Op 11 augustus zijn er nevenactiviteiten zoals openstelling van Huis Singraven.       

OVER SINGRAVEN:

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkeldicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis ende eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel. Het landgoed heeft hierdoor verrassend veel te bieden: boeiende cultuurhistorie, rustgevende en interessante natuur, actieverecreatiemogelijkheden zoals fiets- of wandeltochten.