2019 Winter Montmartre Markt Doesburg – Zondag 17 november van 11.00 – 16.30 uur

De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst. De Franse musette ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en verwarm je en luister naar Pierre et Gerdy  met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE in Doesburg.  De Montmartre markt is op zondag 17 november van 11.00 tot 16.30 uur. Volgend jaar gaat de Montmartre markt het vijfde seizoen in en wel op de laatste zondagen van april, mei, juni, juli, augustus en september. Informatie via info@henksteinvoort.nl