Mooie montmartre markten op zes Gelderse Kastelen

Dit jaar starten wij met bijzondere Montmartre markten op zes prachtige Gelderse Kastelen.  De zes kastelen hebben allemaal hun eigen identiteit en geschiedenis en dat maakt het bijzonder. De entourage en ligging van de kastelen zorgen voor de perfecte sfeer van een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE.

Dit zijn de data en  locaties

  • Zondag 23 juni – Kasteel Doorwerth.
  • Zondag 7 juli – Kasteel Hernen bij Wychen < afgelast
  • Zondag 21 juli – Kasteel Cannenburch bij Vaassen
  • Zondag 18 augustus – Kasteel  Ammersoyen bij Ammerzoden
  • Zondag 1 september – Kasteel Rosendael bij Arnhem
  • Zondag 15 september – Huis Verwolde bij Laren < afgelast

De Montmartre Markten worden georganiseerd van 10.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie over de locaties kijk op www.glk.nl