4e seizoen Montmartre Markten Doesburg 2019

Voor het 4eseizoen organiseren wij weer 7 prachtige Montmartre markten in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd,De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassenzorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Door een telling van de Gemeente Doesburg vorig jaar bleek dat 5 Montmartre markten door 32.000 bezoekers is bezocht. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons etMusette….

…oftewel JOIE DE VIVRE op de volgende data:

  • Zondag 28 april
  • Zondag 26 mei
  • Zondag 30 juni
  • Zondag 28 juli
  • Zondag 25 augustus
  • Zondag 29 september
  • Zondag 17 november (Winter Montmartre van 11.00– 16.30 uur)

De markten worden georganiseerd tussen 10.00 – 17.00 uur