De 5e boeken en kunstmarkt op Landgoed Middachten in De Steeg zondag 14 Juli 2019

Voor de vijfde keer, een Boeken- en Kunstmarkt in het sfeervolle parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg. De vier vorige edities waren een groot succes.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en zullen ongeveer 50 – 60 standhouders hun waar aanprijzen. Zij verkopen hoogwaardige tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk.

Naast de boeken en kunstmarkt is het kasteel deze zondagmiddag te bezoeken. Om 13.30 en 15.00 uur is er een rondleiding. De prachtige 
tuin van Kasteel Middachten is geopend tot 16.30 uur en hier wordt vanaf 13.30 uur een rondleiding gegeven. De toegang tot kasteel en tuin bedraagt € 15,00. Rondleiding is in prijs inbegrepen.

Een rondleiding door het kasteel is op deze dag extra bijzonder. De bibliotheek op de bovenverdieping gaat namelijk open. Normaliter is deze ruimte niet te bezichtigen. In de tuinen kunt u genieten van een openluchtconcert, georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ.

Kijk voor het volledige programma op www.middachten.nl