De 21e Zutphense boekenmarkt Groenmarkt zondag 28 juli 2019

Zondag 28 juli vindt alweer voor de 21ste maal DE ZUTPHENSE BOEKENMARKT  plaats met ca. 50 kramen van professionele boekhandelaren. De locatie van de markt is GROENMARKT plus een stukje Marspoortstraat in Zutphen.

De markt is overzichtelijk en (gratis) toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. De boekenmarkt kenmerkt zich door kleinschaligheid en professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz. én literaire T-shirts. Er is ook aanbod aan poëzie, theater, film en  muziek. ’s Middags zal ter ere van de markt een carillonconcert van één uur gegeven worden vanuit de Wijnhuistoren. ­­

Kwaliteit, verscheidenheid en een goede sfeer, daar gaat het om. De markt is geslaagd als de bezoekers het naar hun zin hebben. Op zondag 28 juli is tevens koopzondag in Zutphen van 12.00 – 17.00.uur.