OER MARKT BIJ HET INDUSTRIEPARK DRU OP 21 AUGUSTUS 2022

Op zondag 21 augustus organiseren wij een bij bijzondere markt bij het DRU Industriepark in Ulft. Dit prachtige industrieel erfgoed is een Rijksmonument. Waar de DRU vroeger symbool stond voor de ijzerindustrie, is het tegenwoordig een van de meest geslaagde voorbeelden van hergebruik van industrieel erfgoed in Nederland. Het uitgebreide complex telt heden ten dage vele activiteiten. Een smeltkroes van cultuur, theater, muziek, film, smeedwerk, VVV en horeca.

Op het plein buiten voor de schoorsteen bij de DRU organiseren wij op zondag 21 augustus een mooie markt met de toepasselijk naam: Oer Markt, een knipoog naar het verleden. Een markt met brocante, antiek, curiosa, vintage, streekproducten, food, lifestyle, boeken en kunst. Daarnaast zijn er meer activiteiten zoals rondleidingen door de DRU, muziek en kinderactiviteiten. Met deze markt gaan wij ons ook richten op Duitse bezoekers gezien de ligging van de DRU bij de Duitse grens. Hiervoor wordt een speciale Duitstalige flyer gemaakt.

Om een goede indruk te krijgen van het bijzondere DRU complex kijk dan op de site: www.dru-industriepark.nl